Top

APosto

KLIK HIER VOOR DE FLYER APOSTO – WALID SOPPE

 

Walid Racing is samen met Erwin Postmus van het bedrijf APosto een speciale actie begonnen. Met deze actie kan iedereen GRATIS bijdragen aan de carrière van een jong talent. Walid Soppe is komend seizoen actief in de Red Bull MotoGP Rookies Cup en zal daarnaast zoveel mogelijk kilometers maken in het IDM Pre-Moto3.

De samenwerking met Erwin Postmus komt niet geheel uit de lucht vallen. Postmus is zelf actief in de racerij op een 250cc tweetakt en met zijn Telecom bedrijf wil hij graag steun bieden aan Walid Soppe. De opzet van de actie is vrij simpel, voor het verkopen of verlengen van telefoonabonnementen staat een bepaalde vergoeding vanuit de providers richting het telecombedrijf. APosto is bereid om deze vergoeding beschikbaar te stellen voor Walid. Vanaf vier maand voor het einde van u contract kunt u al verlengen.

Dus staat u op het punt om uw telefoonabonnement te verlengen bij Vodafone? Met hetzelfde gemak kunt u hiermee nu het wegracetalent Walid Soppe steunen. Erwin Postmus van het telecombedrijf APosto, zelf coureur en groot liefhebber van de wegracesport,  is bereid om voor een ieder die Walid wil helpen de vergoeding van de contractverlenging te sponsoren aan Walid. Voor u verandert er niets. U betaalt dus niets extra en draagt toch uw steentje bij aan de Nederlandse motorsport.

Voor bedrijven is er ook KPN zakelijk beschikbaar. APosto is gespecialiseerd in bedrijven tot 100 werknemers en biedt vele mogelijkheden op zowel mobiele als vaste telefonie. Voor meer informatie neem contact op met APosto via: 088 – 27 67 877.