Top

Wat hebben wij te bieden?

Wat hebben wij te bieden? Onze sponsoren en partners kunnen zich binnen ons team profileren doordat wij voordelen kunnen bieden op vijf verschillende vlakken. Dit zijn Netwerken – Relatie beheer – Exposure – Free publicity  en Maatschappelijke betrokkenheid. Hieronder ziet u voorbeelden van de vijf verschillende gebieden.

 

NetwerkenWalid teampresentatie

Bij ons voelt u zich altijd welkom. We zorgen dat u, op welk circuit dan ook, een warm ontvangst krijgt en een gezellige en leuke dag hebt. Gedurende het seizoen verzorgen wij tijdens enkele thuiswedstrijden uitgebreide hospitality waar de sponsoren van harte welkom zijn. Het team vormt een breed scala aan sponsoren die een eenheid vormen en elkaar het werk gunnen. U leert nieuwe mensen kennen op en rond het circuit en vergroot hiermee uw netwerk.

 

 

Relatie beheerTT Holland House

Nodig uw partners / klanten uit tijdens een van onze wedstrijden waarbij wij hospitality verzorgen. U kunt gebruik maken van de paddock kaarten die beschikbaar worden gesteld door ons voor vele evenementen zoals de TT, WK Superbike, GAMMA Racing Day. Dit geeft u de kans op een uniek kijkje achter de schermen en brengt u dicht bij alle toppers van de MotoGP. Daarnaast kan het team perfect uitkomst bieden voor een personeelsuitje, het geven van een presentatie of het verzorgen van een rondleiding.

 

Exposure0004

De exposure mogelijkheden zijn eindeloos. Uw logo of bedrijfsnaam kan afgebeeld worden op de motor, het pak, de teamkleding, trailer, pitbox-wanden, website, promotiemateriaal, nieuwsbrief en ga zo maar door. U heeft het gehele seizoen de beschikking over persmateriaal en wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast brengen wij een eigen tabloid uit die meegaat met de volledige oplage (25.000) van de Krant van Coevorden.

 

 

 

 

Free publicityKRANTEN

Als Nederlands kampioen en Red Bull MotoGP Rookies Cup coureur word je geregeld genoemd in de media. Onder andere Dagblad van het Noorden, RTV Drenthe, RTV Oost, motorsport gerelateerde media zoals Racesport.nl en lokale kranten doen verslag van de verrichtingen van Walid. Deze media aandacht wordt steeds groter en bovendien is Walid Racing erg actief op de sociale media. Bijvoorbeeld op Facebook waar de pagina Walid Soppe #13 een berichtbereik haalt van 36.000 per week.

 

 

Een onWalid op sponsorbezoekvergetelijke ervaring

U komt op plekken waar u normaal gesproken niet komt, u beleeft de motorsport van dichtbij en ontmoet personen die u anders wellicht nooit ontmoet zou hebben. Deze ervaring geven we u graag mee. Ook aan promotionele activiteiten bij uw bedrijf doen wij graag mee. Naast al deze voordelen speelt de gunfactor ook een grote rol, het geeft nou eenmaal een goed gevoel om een jong talent te helpen om zijn droom te verwezenlijken. Hopelijk kunnen wij gezamenlijk terugkijken op een succesvolle periode.

 

Bent u geïnteresseerd om Walid te ondersteunen in zijn carrière, neem dan contact op via de Contactpagina.