Top

Palmares

2010 Minibike NK Junior A Klasse (4e)

2011 Minibike NK Junior B Klasse (3e)

2012 Molenaar NSF 100 Championship (5e)

2013 Molenaar NSF 100 Championship (3e)

2014 Winnaar Hans Spaan Trophy
2014 Nederlands kampioen Molenaar NSF 100 Championship
2014 Geselecteerd voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup
2014 Verkozen tot Sporttalent gemeente Coevorden
2014 Genomineerd voor Sporttalent Provincie Drenthe

2015 Twee overwinningen IDM Pre-Moto3, Nurburgring + Assen.
2015 Twee keer zevende Red Bull MotoGP Rookies Cup, Jerez race 2 + Silverstone race 2

2016 Vierde positie Red Bull MotoGP Rookies Cup Jerez Race 2

2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup vijftiende in eindklassement 43 punten.
2017 Tweede in Kampioenschap NEC Moto 3, met twee overwinningen en vijf keer tweede.

 

kvc-soppe-522x391