Top

Sponsoren + Partners

sponsor_06

Tuindeco

Tuindeco International B.V. heeft zich sinds 1993 gespecialiseerd in de groothandelsactiviteiten van verschillende soorten tuinartikelen, waaronder blokhutten, tuinafscheidingen, buiten spelen, Wellness, tuinmeubelen en decoratie.


 

sponsor_06

JenS Security

Bij JenS Security bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van beveiliging. Wellicht wilt u beveiligers inhuren, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze videoregistratiekamer. Voor welke dienst u ook kiest: JenS Security is de beste keuze op het gebied van uw beveiligingsopdrachten.


 

sponsor_06

Drameco

Drameco is de beste oplossing voor het organiseren van uw point-of-sales materiaal naar uw dealer of klant. De producent van draadproducten voor het winkelinterieur en industriële oplossingen.


 

logo-vincedesign

Vince Design

Vince Design komt uit Nieuw-Amsterdam. Het bedrijf is een groothandel in modern design meubilair met 200 dealers in vijf verschillende landen.Laagdrempelig, scherp geprijsd en per stuk af te nemen uit voorraad.


eveno 2

Eveno Racing

Eveno Racing is ontstaan uit een groep enthousiaste motorsportliefhebbers en heeft als doel om jong talent de kans te geven om te racen. In 1996 is Eveno Racing ontstaan met Evert Noteboom als coureur.


 

sponsor_03

SHOEI Helmets

SHOEI is al sinds 1958 toonaangevend binnen alle takken van de motorsport. Er wordt volop ingezet om constant nieuwe technologieën te ontwikkelingen om zo de klant de beste bescherming en veiligheid te bieden.


 

eveno 2

SP Tools

Het merk SP Tools beschikt wereldwijd over een uitstekende reputatie in het ontwikkelen van professioneel en duurzaam gereedschap van zeer hoogwaardige kwaliteit.Al meer dan 40 jaar lang is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap.


 

eveno 2

Jan Smit Graphics

Jan Smit graphics biedt een ieder de gelegenheid om zowel nieuwe als gebruikte helmen te laten voorzien van een eigen uniek design. Jan Smit Graphics ontwerpt en airbrusht helmen voor zowel particuliere rijders als wedstrijd rijders uit alle takken van de motor- en autosport.


 

eveno 2

Grummel Metaal Coevorden

Bij Grummel Metaal Coevorden (GMC) werken toegewijde vakmensen aan veelzijdige producten in metaal en kunststof. Wij maken nieuwe producten, maar ook revisie en reparatie behoren tot onze core business.


 

sponsor_06

Kentfort

Kentfort kan de administratieve lasten uit uw handen nemen. Wij kunnen u begeleiden bij het voeren van uw administratie tot en met het daadwerkelijk overnemen van uw gehele administratie.


 

sponsor_06

Langenberg Motors

Langenberg Motors is een echt familiebedrijf. Sinds 1960 heeft Langenberg een constant groeiproces doorgemaakt, waarbij service altijd het speerpunt is gebleven. Dat heeft Langenberg Motors een heel trouwe klantenkring opgeleverd.


 

sponsor_06

Freeland

Freeland is een handelsbedrijf gespecialiseerd in vollegrondsgroenten. Sinds de oprichting in 1998 is de strategie om direct te laden bij tuinders en verpakkers nog steeds de juiste. Supermarkten, groothandelaren, en verwerkende industrie eisen goede kwaliteit, goede prijzen, tijdige levering en voedselveiligheid.


 

eveno 2

RH Cleaning products

R.H. Cleaning Products is een webshop dat alles biedt voor een glimmende auto tot een schone en frisse woning en bedrijfruimte.


 

eveno 2

Germers Installatie

Germers Installatie helpt u met CV installatie in Emmen en omstreken. Eigenaar Erwin Germers heeft vele jaren ervaring in de installatiebranche gericht op cv installatie, cv onderhoud en verisure beveiligingsproducten, hierdoor kan Germers installatie u perfecte service verlenen op het gebied van uw complete cv installatie.


 

eveno 2

Arie Molenaar Motors

In de prachtige showroom staan meer dan 300 motoren van o.a. Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, MV Agusta en Aprilia. Zowel nieuwe als gebruikte motorfietsen van bovenstaande merken. Een motorzaak waar je elke dag van de week niet alleen welkom bent, maar je ook welkom voelt!


 

sponsor_03

Focus ICT BV

Focus-ICT BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op persoonlijke benadering op het gebied van alle ICT activiteiten van beheer (zowel actief als proactief) tot het leveren van hardware, ook heeft de klant de mogelijkheid bij ons om zijn volledige netwerk te huren.


 

sponsor_02

Echte bakker Slagter

Slagter, De Echte Bakker is een ambachtelijk bakkerijbedrijf met twee winkels in Coevorden en De Krim. Henk en Anita Slagter staan met hun medewerkers dagelijks voor u klaar met de lekkerste producten, alles uit eigen bakkerij!


 

sponsor_02

Inwise

Sinds 2002 bieden we digitale marketingoplossingen. Met het online systeem bieden we sms-marketing, e-mailmarketing en social-mediamarketing. Wereldwijd gingen duizenden tevreden klanten u voor.


 

sponsor_02

Stegeman Optiek

Stegeman is al sinds 1878 in Coevorden gevestigd en dus één van de oudste familiebedrijven in de stad. Inmiddels is het uitgegroeid tot een ruime, overzichtelijke winkel met een uitgebreide collectie brillen en een aparte afdeling voor oogmetingen, optometrisch onderzoek en contactlensaanpassingen. Stegeman Optiek is ook te vinden op Facebook, like de pagina hier.


 

sponsor_02

Brand XL

BrandXL is een groep creatieve vakmensen met een passie voor het meedenken aan bedrijfsconcepten en het realiseren hiervan. De diversiteit van ieders specialiteiten stelt ons in staat het complete bedrijfspakket aan te bieden: Van concept tot technische realisatie.


 

sponsor_02

Assen Installatietechniek

Assen Installatietechniek uit Sleen is in haar ruim dertigjarig bestaan uitgegroeid tot een vertrouwde en vertrouwenwekkende naam op het gebied van installatietechniek en sanitair aanbod.


 

eveno 2

APosto

APosto adviseert en verzorgt gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte telecomoplossingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van A-merken op het gebied van vaste en mobiele telefonie.


 

eveno 2

Carwash Coevorden

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en ervaren Carwash in de drukke wereld van vandaag, kunnen wij u helpen. Wij garanderen dat u niet zult worden teleurgesteld.


 

sponsor_02

Forcys

Forcys Computers is sinds 1986 hét adres voor alles op het gebied van Computers & Automatisering. Forcys Computers is in Noord-Nederland actief in 5 vestigingen. Bent u op zoek naar een nieuw computersysteem, een tablet, printer of gewoon een inkt-cartridge? Wij adviseren u graag!


 

sponsor_06

Peters Hout & Bouwmaterialen

Peters Hout & Bouwmaterialen is al ruim 80 jaar een begrip in de wijde omgeving van Slagharen. Deskundig advies, en een ruime voorraad maken Peters Hout & Bouwmaterialen tot een perfecte bouwpartner.


 

sponsor_02

Heidema Technische Handel

HTH helpt u met het vinden van een juiste oplossing voor uw problemen, van het leveren tot het installeren van de gewenste oplossing. HTH kan u helpen en begeleiden, of het nu een technisch- of een levertijd probleem is, HTH bespaart u tijd en frustratie door het voor u uit te zoeken, daardoor kunt u zich concentreren op de kerntaken van uw bedrijf en uw kostbare tijd aan andere zaken besteden.


 

sponsor_03

Verheul leathers

Verheul Leathers & Motorcycle Gear is een flexibel en innovatief bedrijf gefocused op de ontwikkeling en productie van motorkleding, motoraccessoires en uitlaatspecialist.Vakmanschap, kwaliteit en service wordt al meer dan 75 jaar hoog in het vaandel gehouden.


 

sponsor_03

Smidt Autotechniek

Smidt Autotechniek is gespecialiseerd in auto-elektronica en airco. Of het nu gaat om storingen aan motormanagement, airbag, ABS/ASR, databussen of andere elektrische/elektronische voertuigsystemen, Smidt Autotechniek heeft de kennis en apparatuur om storingen snel en efficiënt op te lossen.


 

sponsor_03

Stouwdam Assen

Werkelijk alles bij Stouwdam Assen staat in het teken van fietsen. Het team is een verzameling fiets-enthousiastelingen die weten waar ze het over hebben. Net als de makers van de Specialized-fietsen kennen ze elke centimeter en elk technisch snufje van iedere fiets in de showroom.


 

sponsor_03

EDC Internet B.V.

EDC is een internationaal distributiecentrum. We zorgen voor de opslag van artikelen, orderpicking en uiteraard de verzending, zowel op doos- als palletniveau. EDC bedenkt en beheert daarnaast succesvolle concepten op het gebied van online erotiekwinkels.


 

sponsor_03

JuDa Fashion

De boxershorts van JuDa Fashion tillen de beleving van ondergoed naar een hoger niveau. Niet alleen zien ze er goed uit, ook zijn de boxershorts gezond en verbeteren ze de sportieve prestaties bij zowel top- als de amateursporter.


 

sponsor_03

Stadscafé Vancouver

Stadscafé Vancouver is een sfeervolle locatie in de binnenstad van Coevorden. De ligging en inrichting maken het café uitermate geschikt voor een gezellige borrel en of een heerlijk diner.


 

sponsor_03

Vijfschaft Catering

Vanuit Tynaarlo verzorgt Vijfschaft Catering door geheel Nederland de catering van uw feest of evenement vanaf 10 tot 5000 personen.